At bygge bro

https://mj-h0.dk/?p=115#top
0 Synes godt om

Jeg har været i Silvan og købe en Knauf skinne, som jeg skal bruge til at bygge en lille bro.

Skinnen måler 250x7cm og der kan ligge en M-skinne i midten af den, men den er også lige bred nok til, at Märklin broer kan være i den. Den koster 125,- Kr.

Jeg har skåret den til med en beskærersaks. Jeg har skåret den til, så jeg får en 108cm lang skinne, så kan der være tre Märklin broer i den. Fordelen ved sådan en skinne, er at jeg kun behøver to bropiller for at holde den, en i hver ende. En Knauf skinne, vejer næsten ingen ting.
Som du kan se på billedet nedenfor er der “lavet plads” til M-skinner (metal skinner).

M-skinner passer perfekt


Märklin’s gamle metal bro’s design er en Arch Steel Bridge og der står en bl.a. i Düsseldorf

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *